ايتنا - آخرين عناوين

ساخت وبلاگ

کد مطلب: 42381

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۲

ایتنا - شایعاتی شنیده می‌شود که پادکست در آینده به گوگل‌پلی‌موزیک خواهد آمد.

احتمال پخش پادکست بوسیله گوگل پلی

اخیرا اخبار وشایعاتی منتشر شده که مطابق آن، به‌زودی پادکست به امکانات گوگل‌پلی‌موزیک، سرویس موسیقی غول جست‌وجوی جهان، افزوده خواهد شد. اگر این موضوع عملی شود، در حقیقت خبری که از یک بولتن خبری متعلق به یک ایستگاه رادیویی درز کرده، تحقق خواهد یافت.

به گزارش ایتنا از رایورز، بر اساس یک متن فرستاده‌ شده به شرکای این ایستگاه رادیویی، امکان پخش پادکست به زودی به گوگل‌پلی‌موزیک اضافه خواهد شد تا کاربران اندرویدی از این پس بتوانند ویدئو و موسیقی را به صورت مستقیم بر روی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌هایشان دریافت کنند.

همچنین مطابق این ایمیل، پیشنهاد شده که این ایستگاه رادیویی در عرضه این سرویس جدید با گوگل همکاری کند. گفتنی است این ایستگاه رادیویی به عنوان یک منبع مناسب برای پادکست‌ در آمریکا و خارج از آن شناخته می‌شود. همچنین این ایستگاه به سبب تولید و پخش مجموعه‌های مطرحی در جهان مشهور شده است.


بنظر می‌رسد که گوگل یک رابط کاربری برای پادکست را برای چندین ماه مورد آزمایش قرار داده است، و برخی از کاربران اندروید، مشاهده آن را در سرویس موسیقی گوگل گزارش کرده‌اند. با اینحال گوگل تاکنون در این زمینه سکوت کرده و هیچ توضیحی در خصوص آن و نیز زمان ارائه نسخه نهایی آن نداده بود.

اگر این اتفاق رخ دهد، سرویس جدید گوگل پلی در زمینه موسیقی، یک رقیب جدی برای سرویس موسیقی اپل(اپل‌موزیک) به شمار خواهد رفت.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 153 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 18:59

ایتنا- شورای‌عالی فضای مجازی در آخرین جلسه خود در سال ۹۲ مقرر کرده بود تا کمیته‌ای تشکیل شود و شوراهای موازی با شورای‌عالی فضای مجازی را بررسی و وظایف را تفکیک و در صورت لزوم منحل کند.

انحلال شوراهای موازی با شورای‌عالی فضای مجازی گرچه مدت‌ها بود مطرح شده و در روزهای پایانی سال ۹۲ هم در دستور کار این شورای‌عالی بود اما آنقدر زمان‌بر شد که پس از کش و قوس‌های بسیار، حالا در دوره جدید فعالیت این نهاد بالاخره تبدیل به مصوبه شد؛ مانند بسیاری از دستور کارهای دیگر این شورا که گرد زمان به آن نشسته و در نشست‌های گاه و بیگاه این شورا مجال طرح دوباره نیافته‌اند.

اما نخستین جلسه شورای‌عالی فضای مجازی در سال ۹۵ از این لحاظ مهم بود که تکلیف شوراهای موازی با شورای‌عالی فضای مجازی را روشن می‌کرد؛ مصوبه‌ای که پس از اجرایی شدن دیگر بهانه محدود بودن فضا برای سیاست‌گذاری و یا موازی‌کاری در مسایل راهبردی فضای مجازی را از این شورای‌عالی خواهد گرفت و انتظار می‌رود که مسیر جدیدی پیش‌روی آن گشوده شود.

بر این اساس شورای‌عالی فضای مجازی حکم به انحلال سه شورای‌عالی انفورماتیک، اطلاع‌رسانی و افتا داد و شورای‌عالی فناوری اطلاعات هم با تغییر وظایف و نام جدید از سر راه سیاستگذاری یکپارچه در فضای مجازی کشور کنار گذاشته شد.

موضوع شوراهای موازی البته موضوع تازه‌ای هم نبود بلکه از روزهای پایانی سال ۹۲ در دستور کار این شورا بود و البته نخستین محور از محورهای۱۰ گانه‌ای که رهبر انقلاب در شهریور ماه گذشته برای این شورا در دوره جدید تعیین کردند.

موازی‌های خاموش
اما نگاهی به وضعیت شوراهایی که مدت‌ها است صحبت از انحلال آنها می‌شود و البته با توجه به بالادستی بودن شورای‌عالی فضای مجازی در عرصه سیاست‌گذاری و مسایل راهبردی و کلان این حوزه از زمان تشکیل این شورا دیگر فلسفه وجودی‌شان زیر سوال رفته بود؛ نشان می‌دهد که شاید چندان هم نمی‌توانستند مانعی برای ایفای نقش شورای‌عالی فضای مجازی بوده باشند، گرچه انحلال آنها کاملا منطقی به نظر می‌رسد و باید پیش از اینها هم انجام می‌شد.

در واقع این شوراها از آن جهت که اختیارات و مسوولیت‌هایی که برای آنها تعریف شده بود موازی با وظایفی است که در تعریف شورای‌عالی فضای مجازی و حکم تشکیل آن، صادر شده است؛ نهادهای موازی به حساب می‌آمدند اما در جریان فعالیت نمی‌توانستند موازی عمل کنند چرا که عملا وجود نداشتند.

شورای‌عالی اطلاع‌رسانی که باهدف سیاست‌گذاری در امراطلاع‌رسانی و هدایت شبکه‌ها و مراکز اطلاعاتی در سال ۷۷ با تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده بود پس از تشکیل شورای‌عالی فضای مجازی در اسفندماه سال ۹۰، دیگر تشکیل جلسه نداد و در ۴ سال گذشته بر روی طرح‌های مرتبط با خط و زبان فارسی در محیط رایانه تمرکز داشت. شورای‌عالی افتا هم که سیاست‌گذاری در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور را از سال ۸۲ بر عهده داشت طی ۱۰ سال اخیر نشستی برگزار نمی‌کرد.

شورای‌عالی انفورماتیک هم شرایط مشابهی دارد و سال‌ها است خبری از برگزاری جلسات آن نیست و تنها فعالیت قابل ذکر آن رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیک در سال‌های اخیر بوده است.

در این میان فقط شورای‌عالی فناوری اطلاعات است که بنابر ماده ۴ قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برای تعیین اهداف و راهبردهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، سیاست‌گذاری، تعیین اولویت‌ها، برنامه‌ریزی، حمایت و نظارت بر فعالیت‌ها و امور مرتبط با فناوری و تبادل اطلاعات تشکیل شده و در یکی دو سال اخیر یعنی در دولت یازدهم جلساتی داشته است و در یک سال گذشته طرح انحلال و یا ادغام آن در شورای‌عالی فضای مجازی در مجلس هم دنبال می‌شد. شورایی که قانون برای آن شان سیاست‌گذاری قایل شده و حالا با تصمیم جدید شورای‌عالی فضای مجازی باید وظایف راهبردی را به آن شورا سپرده و کارهای اجرایی به آن سپرده شود.

مدیریت فضای مجازی؛ عبور از محدودیت
منتقدان وجود این شورا را مخل انجام وظایف شورای‌عالی فضای مجازی می‌دانستند و با فعال شدن دوباره آن در دولت جدید این انتقادها شدت می‌گرفت، گرچه حالا هم حکم به تغییر ماهیت را برخی پایان موازی‌کاری نمی‌دانند اما اعضای شورا از این تصمیم دفاع کرده و تغییر ماهیت را به معنای انحلال قلمداد می‌کنند.

پیش از این رضا تقی‌پور وزیر اسبق ارتباطات و عضو حقیقی این شورا گفته بود: «علیرغم گذشت چند سال از تشکیل این شورا باید اذعان کرد حوزه محدودی برای مدیریت فضای مجازی در اختیار این شورا قرار داده شده و لازم است همه دستگاه‌ها و نهادها، ذیل تدابیر این شورا با هماهنگی کامل، کار را به پیش ببرند.»

اما شوراهای موازی تنها یکی از مسایل این شورا بود چنانکه در حکم رهبری هم علاوه بر انحلال شوراهای عالی موازی این شورا به منظور تحکیم جایگاه فراقوه‌ای، ۹ ماموریت و وظیفه دیگر تعیین شده بود که تثبیت و تقویت جایگاه مرکز ملی فضای مجازی، ارتقای قدرت سایبری، تربیت نیروی انسانی متخصص، تسریع در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، حفظ امنیت همه‌جانبه فضای مجازی کشور، ترویج هنجارها و سبک زندگی اسلامی ایرانی، احراز جایگاه و سهم مناسب برای اقتصاد دانش‌بنیان در فضای مجازی، توسعه محتوا و خدمات کارآمد و تدوین و تصویب نظام‌های حقوقی مورد نیاز در فضای مجازی از جمله آنها بود.

انفعال؛ انتقادی برای تمام فصول
شورای‌عالی فضای مجازی در همین ۴ سال فعالیت خود فراز و نشیب‌های بسیاری داشته و ادوار مختلفی را سپری کرده که نقطه مشترک آنها برگزاری نامنظم جلسات، روشن نبودن اولویت‌های کاری، هدف‌گذاری‌های بلندمدتی که نتیجه روشنی نداشته و تصمیماتی است که به سرانجام نرسیده است.

دوره اول از زمان تشکیل تا یک و نیم سال بعد از آن دورانی پرحاشیه بود که تقریبا هیچ نکته خاصی جز تصویب کلیاتی مربوط به فعالیت خود این شورا نداشت و بعد از آن هم گرچه در فضایی نسبتا آرام و بی‌حاشیه به سر برد اما انفعال ویژگی بارز این دوران بود. دوران تازه این شورا هم از شهریور ماه سال گذشته شروع شد و امیدواری‌هایی نسبت به تغییر روند حاکم بر آن با انتخاب دبیر جدید ابراز شد.

بررسی عملکرد این مجموعه در سال‌های پس از تاسیس، حکایت از نقش کمرنگ آن در تحولات سریع فضای مجازی دارد و هرچند دستورکارهای راهبردی داشته اما هیچ‌کدام به سرانجام خاصی نرسیده است از جمله اینکه تعریف و الزامات تحقق و ایجاد شبکه ملی اطلاعات بیش از دو سال پیش در این شورا به تصویب رسید و بعد از مصوبه شورای‌عالی فضای مجازی درباره شبکه ملی اطلاعات، وزارت ارتباطات مکلف شد تا سیاست‌های تعرفه‌ای شبکه، نحوه رقابت‌پذیر بودن و سیاست‌های رقابتی آن را در قبال سایر شبکه‌های موجود در کشور به مرکز ملی فضای مجازی ارایه کند که هر چند مهلت وزارتخانه یک ماهه بود اما بارها و بارها بعد از آن از سوی دبیر شورا اعلام شد که وزارت ارتباطات گزارشی به شورا ارایه نداده است.

حمایت از راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی داخلی موضوع دیگری بود که شورا به آن ورود کرد اما این موضوع هم درگیر فضای انفعال شد. تصویب پیوست فرهنگی موضوع دیگری است که همواره عنوان می‌شد که در دستور کار شورای‌عالی فضای مجازی است و هنوز هم عنوان می‌شود که در نوبت بررسی است.

سه مصوبه برای یک سال
شورای‌عالی فضای مجازی در سال ۹۴ هم وضعیت مشابهی با سال پیش از آن داشت و در دوره جدید نشانه‌های زیادی از خروج از انفعال دیده نشد. در سال گذشته این شورا مصوبات انگشت‌شماری داشت که البته با اولویت‌های تعیین شده پیش از آن هم چندان مطابقت نداشتند.

تصویب سیاست‌های حاکم بر برنامه ملّی بازی‌های رایانه‌ای، راهکار توسعه صادرات نرم‌افزار و توسعه فضای مجازی ایمن و سالم و ورود به موضوع انتخابات در فضای مجازی تنها مواردی است که در فهرست مصوبات سال گذشته این شورا قرار می‌گیرد.

حالا اما برای سال جدید رییس‌جمهور به عنوان رییس این شورا تاکید بر برداشتن گام‌های موثرتر در فضای مجازی دارد و دبیر این شورا، ابوالحسن فیروزآبادی هم می‌گوید: در سال جاری تلاش می‌کنیم حوزه‌هایی که بیشترین فعالیت را در فضای مجازی دارند مورد اهتمام جدی‌تری قرار گیرند.

راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، صیانت از فضای مجازی، آموزش عمومی مردم در فضای مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی برخط، خط و زبان فارسی در فضای مجازی، دانشنامه‌های برخط، تقویت موتورهای جستجوی بومی و ... باز هم در اولویت‌های اعلامی این شورا قرار می‌گیرد و البته آنچنان که گفته شده، ۳۰ طرح در صف بررسی این شورا قرار دارند.

حالا که موضوع موازی‌کاری در نخستین روزهای سال جدید برای شورای‌عالی فضای مجازی حل شده باید دید آیا روندهای دیگر نیز اصلاح می‌شود و این شورا بالاخره در جایگاه تعریف شده برای آن قرار خواهد گرفت یا خیر. آیا بالاخره تنها متولی سیاست‌گذاری در حوزه فضای مجازی سرعتش را با سرعت تحولات این فضا تنظیم خواهد کرد؟

آیا در دوران جدید خروجی‌های شورای‌عالی فضای مجازی سرعت بیشتری می‌گیرد و به تمام نیازهای پرشتاب فناوری و حوزه آی‌.سی‌.تی ایرانی پاسخ به‌هنگام داده خواهد شد؟

منبع: ITanalyze.com

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 161 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 18:59

کد مطلب: 42393

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۷

ایتنا- به‌تازگی گروهی از متخصصان تئوری ویژه‌ای را ارائه کرده‌اند که به‌موجب آن می‌توان از سیستم کنترل غیر لمسی کینکت برای بهبود عملکرد خودروهای بدون راننده استفاده کرد.

خودروی بدون راننده با بهره‌گیری از کینکت

به‌تازگی گروهی از متخصصان تئوری ویژه‌ای را ارائه کرده‌اند که به‌موجب آن می‌توان از سیستم کنترل غیرلمسی کینکت برای بهبود عملکرد خودروهای بدون راننده استفاده کرد.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی winbeta، به‌تازگی یک مقاله علمی بسیار جالب و چالشی در ژورنال بین‌المللی حسگرها (تحت نظارت استاندارد IEEE) منتشر شده است که شاید دروازه‌های جدیدی را بر روی خودروهای بدون راننده بگشاید.

به‌موجب محتوای این مقاله می‌توان از ابزارهای جانبی کنسول‌های بازی‌های کامپیوتری برای بهینه‌سازی عملکرد این خودروها استفاده کرد.

 

این دانشمندان با بررسی ساختار حرکتی سیستم کینکت از کنسول‌های سری اکس باکس شرکت مایکروسافت به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان از این دستگاه برای شناسایی اشیا موجود در مسیر حرکت خودرو بدون راننده استفاده کرد.

البته این امر به این معنی نیست که تنها با گذاشتن یک عدد کینکت در جلو خودرو بتوان به این دستاورد بزرگ نائل شد بلکه تئوری ارائه شده توسط این دانشمندان بسیار پیچیده محسوب می‌شود و مسلما بدون خواندن اصل مقاله یاد شده درک این محتوا غیرممکن خواهد بود.

شایان‌ ذکر است که این تئوری هنوز با مشکلات زیادی دست‌به‌گریبان است که برای نمونه می‌توان به عدم امکان حساب کردن صد در صد بر روی رسیدن امواج ارسالی توسط کینکت به مقصد مدنظر اشاره کرد که تا رفع نشدن آن نمی‌توان انتظار عملیاتی شدن این پروژه را کشید.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 142 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 18:59

کد مطلب: 42385

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۲

ایتنا- به‌تازگی نسخه‌ای از سیستم کنترل پست الکترونیکی آوت لوک برای ساعت‌های اندرویدی عرضه شده است که مسلما کاربران بسیاری را به خود جذب خواهد کرد.

عرضه آوت لوک برای ساعت‌های اندرویدی

به‌تازگی نسخه‌ای از سیستم کنترل پست الکترونیکی آوت لوک برای ساعت‌های اندرویدی عرضه شده است که مسلما کاربران بسیاری را به خود جذب خواهد کرد.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی Engadget ، شاید بتوان یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های خدمات پست الکترونیک در جهان را سیستم آوت لوک به‌حساب آورد و به همین دلیل نیز کاربران انتظار دارند که این سیستم تقریبا بر روی تمام پلتفرم‌ها قابل دستیابی باشد.

به‌تازگی نسخه‌ای ویژه از این سیستم عرضه شده است که موجب می‌شود تا بتوان از آوت لوک بر روی ساعت‌های هوشمند اندرویدی بهره گرفت.

 

این سیستم تحت نرم‌افزار ایمیل در این ساعت‌ها اجرا می‌شود و به‌صورت بدیهی خدماتی مانند ارائه آنی نوتیفیکیشن‌های مربوط به پست الکترونیکی فرد در آن گنجانده شده است.

از دیگر مزایای نسخه ساعت‌های هوشمند آوت لوک نیز می‌توان به امکان پاسخ سریع به نوتیفیکیشن‌ها از روی صفحه ساعت اشاره کرد که مسلما کاربری این سیستم را به‌مراتب آسان‌تر می‌سازد.

شایان‌ذکر است که در ماه اوت سال گذشته میلادی این نرم‌افزار برای ساعت هوشمند شرکت اپل نیز عرضه شده بود و به‌این‌ترتیب می‌توان گفت که بیشتر ساعت‌های هوشمند جهات تحت پوشش این سیستم قرار گرفته‌اند.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 144 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 17:38

کد مطلب: 42415

Share/Save/Bookmark

در مجمع همراه اول اعلام شد

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۲

ایتنا- صدوقی: با اجرای طرح مکالمه نامحدود در سال ۹۴، درآمد پیش‌بینی شده همراه اول ۲ درصد کاهش یافت، اما به جذب مشترک بیشتر انجام شد.

جزئیات پشت پرده توقف طرح مکالمه نامحدود موبایل

مدیرعامل همراه اول با اعلام جزئیاتی از طرح مکالمه نامحدود موبایل، پشت‌پرده‌هایی که باعث توقف این طرح شد را اعلام کرد.

به گزارش ایتنا از فارس، وحید صدوقی با اعلام جزئیاتی از طرح مکالمه نامحدود اپراتورها دلایلی که منجر به توقف این طرح شد را بیان کرد.

مدیرعامل همراه اول اظهار داشت: اپراتور رقیب ابتدا طرحی را اعلام کرد که مشترک با یک‌هزار تومان شارژ بتواند ۱۰۰ برابر مکالمه کند که در عرض چند هفته اجرای این طرح، ۱۰۰ هزار مشترک VLR (مشترک فعال در لحظه) کم شد.

وی ادامه داد: در پاسخ به این طرح، همراه اول نیز طرح مکالمه نامحدود را اعلام کرد که طی مدت کوتاهی ۲ میلیون مشترک فعال به VLR همراه اول اضافه شد.

صدوقی گفت: شرایط مشترکان میلیونی همراه اول و مشترکان ۲۷ میلیونی تلفن ثابت مخابرات، وضعیت موفقی را در این طرح برای همراه اول رقم زد که در مقابل، اپراتور رقیب برای جبران، چندین‌بار طرح خود را به ماهانه، هفتگی و حداقل ۵ هزار تومان تغییر داد.

مدیرعامل همراه اول گفت: اما درنهایت، جواب محکم و اقدام هوشمندانه اپراتور اول در این طرح بازی را به نفع همراه اول تغییر داد که چندی بعد با شکایت اپراتورهای دیگر، سازمان تنظیم مقررات دستور داد که طرح را متوقف کنیم.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 134 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 17:38

کد مطلب: 42392

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۵

ایتنا- ساعت‌های هوشمند و سایر فناوری‌های پوشیدنی شاید در معنای واقعی کلمه چندان نتوانند هدف اولیه این محصولات را برآورده کنند زیرا اکثر آن‌ها به‌صورت یک شیئ جانبی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

تبدیل کردن پوست به نمایشگر

ساعت‌های هوشمند و سایر فناوری‌های پوشیدنی شاید در معنای واقعی کلمه چندان نتوانند هدف اولیه این محصولات را برآورده کنند زیرا اکثر آن‌ها به‌صورت یک شیئ جانبی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی slashgear، حال دانشمندان موفق به ثبت اختراع جدیدی شده‌اند که می‌تواند این ساختار را دستخوش تغییر نماید. این اختراع شامل یک لایه الکترونیکی بسیار نازک است که بر روی پوست انسان قرار می‌گیرد.

به کمک لایه یاد شده در حقیقت می‌توان یک مدار الکترونیکی را به‌صورت تقریبا نامرئی بر روی بدن قرار دارد که با استفاده از آن می‌توان نمایشگرهای دیجیتالی را بر روی پوست قرار داده و عملا تصویر مورد نظر را به کمک آن به نمایش درآورد.

 

این لایه‌ها از جنس پی-ال‌ای‌دی بوده و ریشه‌ای زیستی دارند. ضخامت آنها تنها ۳ میکرومتر است و به همین دلیل نیز به‌راحتی می‌توان از آن بر روی پوست استفاده کرد.

البته این فناوری چندان کامل نیست و ایرادهایی نیز دارد که ازجمله آن‌ها می‌توان به این امر اشاره کرد که در حال حاضر این سیستم تنها از سه رنگ آبی، قرمز و سبز پشتیبانی می‌کند.

شایان‌ذکر است که این دستگاه می‌تواند در صنایع پزشکی به کار آمده و مواردی مانند قند خون یا تعداد ضربان قلب را بدون نیاز به دستگاه جانبی مستقیما بر روی پوست به نمایش دربیاورد.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 126 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 17:38

کد مطلب: 42410

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۷

ایتنا- توئیتر و فیس‌بوک ادعای می‌کنند مطالب حامیان داعش را حذف می‌کنند، اما در عمل فعالیت حامیان تروریست‌ها در این شبکه‌های اجتماعی کماکان ادامه دارد.

راه‌اندازی کانال جدید داعش در تلگرام

حامیان گروه تروریستی داعش با هدف افزایش حضور در فضای مجازی کانال جدیدی در برنامه تلگرام ایجاد کرده‌اند.

به گزارش ایتنا از فارس، اعضا و هواداران داعش که در شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر و فیس‌بوک هم حضور فعال دارند در ماه‌های اخیر از برنامه‌های گپ موبایلی مانند واتس‌آپ و تلگرام هم برای اطلاع‌رسانی و جذب اعضای جدید استفاده می‌کنند و بعد از شناسایی و حذف کانال‌های خود مجددا کانال‌های جدیدی راه‌اندازی می‌کنند.

کانال جدید داعش در تلگرام Online Dawah Operation نام دارد و چند هفته بعد از راه‌اندازی توانسته توجه حامیان این گروه تروریستی را به خود جلب کند.

گردانندگان این کانال از اعضای داعش می‌خواهند به نفع آنها در فضای مجازی تبلیغ کنند و در سایت‌های مختلف به اظهارنظر به نفع این گروه تروریستی بپردازند. آنها همچنین فعالیت‌های خود در دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک را در این کانال بازتاب می‌دهند.

در این کانال تبلیغاتی در مورد گروه‌های دیگر حامی داعش در تلگرام هم منعکس می‌شود. این گروه‌ها هم حاوی ویدئوها و دیگر اقلام تبلیغاتی داعش هستند. اعلام برنامه در مورد نحوه استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات به نفع داعش هم در این گروه‌ها و کانال مذکور وجود دارد. به عنوان مثال در یکی از پیام‌های گروه یاد شده آمده است که در یک هفته خاص دو روز به فعالیت در توئیتر و سه روز به فعالیت در فیس‌بوک اختصاص می‌یابد.

در حالی که ادعا می‌شود توئیتر و فیس‌بوک مطالب حامیان داعش را پاک و حذف می‌کنند، در عمل فعالیت حامیان تروریست‌ها در این شبکه‌های اجتماعی کماکان ادامه دارد. بررسی‌های موسسه تحقیقاتی Brookings نشان می‌دهد تعداد حساب‌های کاربری فعال حامی داعش در توئیتر بالغ بر ۴۶ هزار مورد است. در سال ۲۰۱۵ حدود ۱۲۵ هزار حساب متعلق به داعش در توئیتر تعلیق شد.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 130 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 15:59

کد مطلب: 42411

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۸

ایتنا- گوگل در مورد ادعاهای شرکت نیوز علیه خود اظهارنظری نکرده‌است.

شکایت تازه از گوگل در اروپا

شرکت نیوز شکایت حقوقی تازه‌ای را از گوگل تقدیم کمیسیون اروپا کرده و آن را به استفاده نامناسب از محتوای تولیدی خود در نتایج جست‌وجوگر گوگل متهم کرده است.

به گزارش ایتنا از فارس، شرکت نیوز که مالک برخی غول‌های رسانه‌ای مانند روزنامه تایمز لندن، نیویورک پست و ده‌ها نشریه و شبکه تلویزیونی در دنیاست در شکایت خود اظهار داشته که گوگل اخبار منتشر شده توسط رسانه‌های متعلق به شرکت نیوز را از طریق جست‌وجوگر خود منعکس می‌کند و این کار معمولا منجر به آن می‌شود که کاربران برای مطالعه اصل خبر دیگر به سایت اصلی تولیدکننده اخبار یاد شده مراجعه نکنند و این کار به کسب وکار سایت‌های یاد شده ضربه می‌زند. پیش از این سایت‌هایی مانند TripAdvisor و Yelp هم به دلایل مشابهی از گوگل شکایت کرده بودند.

اقدام بخش‌های مختلف گوگل در انعکاس بخش‌هایی از اخبار سایت‌های مختلف بارها با اعتراض مالکان آنها مواجه شده که می‌گویند چنین اقدامی بازدید از سایت‌های اصلی تولیدکننده محتوا را کاهش می‌دهد.

کمیسیون اروپایی نیز در سال ۲۰۱۰ تحقیقاتی در این زمینه به عمل آورد تا مشخص شود آیا گوگل از تسلط خود بر بازار جست‌وجوگرهای اینترنتی برای کنار زدن ناعادلانه رقبا استفاده کرده یا خیر. اما پس از وعده گوگل در جهت جلب رضایت این کمیسیون تحقیقات یاد شده متوقف شد.

مارگارت وستگر کمیسیونر امور رقابت در کمیسیون اروپا می‌گوید تحقیقات در زمینه اقدامات غیررقابتی گوگل در حوزه سیستم‌عامل اندروید و قرارداد با شرکت آمازون برای فروش کتب ناشران الکترونیک کماکان ادامه دارد. گوگل در مورد ادعاهای شرکت نیوز علیه خود اظهارنظری نداشته است.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 140 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 15:59

کد مطلب: 42412

Share/Save/Bookmark

وزیر ارتباطات مطرح کرد؛

پیامک تراکنشی قطع نمی‌شود

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۹

ایتنا- در مورد پیامک‌های ارزش افزوده با توجه به دسته‌بندی صورت گرفته، این امکان برای مشترک دیده شده که بتواند پیامک ارزش افزوده را به دلخواه حذف و یا لغو کند.

امکان حذف دلخواه پیامک‌های ارزش افزوده

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پیامک‌های ارسالی بانک‌ها در خصوص اطلاعات حساب بانکی و اطلاع از تراکنش بانکی مشترکان موبایل، مشمول طرح قطع پیامک‌های تبلیغاتی نشده و قطع نمی‌شود.

به گزارش ایتنا از مهر، محمود واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام، در مورد روش جدید قطع پیامک‌های تبلیغاتی و ارزش افزوده برای مشترکان موبایل توضیح داد.

وی گفت: فعال‌سازی و غیرفعال‌سازی خدمات پیامکی تمامی اپراتورهای موبایل از این پس از طریق سامانه ۸۰۰ و یا شماره‌گیری *۸۰۰# ممکن شده است و براساس آن اپراتورهای تلفن همراه موظف شدند در صورت درخواست کاربر، ارسال تمامی پیامک‌های تبلیغاتی برای وی، قطع شود.

واعظی ادامه داد: اما در مورد پیامک‌های ارزش افزوده با توجه به دسته‌بندی صورت گرفته، این امکان برای مشترک دیده شده که بتواند پیامک ارزش افزوده را به دلخواه حذف و یا لغو کند.

وزیر ارتباطات ادامه داد: پیامک ارزش افزوده به پیامک‌هایی گفته می‌شود که به ازای دریافت هر پیامک، از مشترک، هزینه کسر شود. برای مثال این پیامک‌ها شامل پیامک‌های بازی و سرگرمی، مسابقه و ارسال اطلاعات و اخبار می‌شود. برای پیامک‌های ارزش افزوده گزینه‌ای در این سرویس در اختیار مشترک قرار داده می‌شود که چه سرویس‌هایی را فعال دارد و تصمیم بگیرد که آیا پیامک آن را خذف کند و یا خیر.

واعظی تاکید کرد: پیامک‌های ارسالی بانک‌ها در خصوص اطلاعات حساب بانکی و اطلاع از تراکنش بانکی مشترکان، مشمول این طرح نشده و قطع نمی‌شود.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 137 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 15:59

کد مطلب: 42407

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۵

ایتنا- نگاهی به آمارهای رسمی ارائه شده در زمینه نرخ مکالمات بین‌الملل نشان می‌دهد که میزان ترافیک این بخش در دو سال اخیر ثابت مانده است.

میزان مکالمات خارجی ایرانیان ظرف یک سال رشدی نکرد

شرکت ارتباطات زیرساخت طبق روال هر ساله به ارائه گزارش عملکردی از اقدامات انجام داده در سال گذشته پرداخته و گفته که در سال ۹۴ حدود دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دقیقه مکالمات بین‌المللی برقرار کرده است.

این مکالمات به گفته مدیر کل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه این شرکت از طریق تجهیزات مداری و VoIP زیرساخت برقرار شده است.

از این میزان مکالمات سهم ترافیک صادره از ایران به مقصد دیگر کشورها یک میلیارد و دویست میلیون دقیقه و میزان ترافیک وارده به ایران نیز یک میلیارد دقیقه بوده است.

گزارش عملکرد مربوط به سال ۹۳ این شرکت نشان می‌دهد که دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دقیقه مکالمات و ارتباط تلفنی بین‌الملل توسط ایرانیان برقرار شده و این نشان از ثبات در میزان ترافیک رد و بدل شده در حوزه تماس‌های بین‌الملل دارد.

رشد ابزارهای ارتباطی نوین دو سالی می‌شود که گریبان مکالمات و پیامک‌های داخلی و خارجی را گرفته و گزارش عملکرد سال ۹۴ این شرکت دولتی نیز گویای این ماجراست.

علاوه بر این گفته شده در ایام نوروز امسال، شرکت ارتباطات زیرساخت ۸۳ میلیون و ۸۰۰ هزار دقیقه ترافیک بین‌الملل هموطنان را بین ایران و دیگر کشورهای جهان برقرار کرده که از این حجم مکالمه، ۴۸ میلیون و صد هزار دقیقه سهم ترافیک صادره از ایران به دیگر کشورها و ۳۵ میلیون و ۷۰۰ هزار دقیقه سهم ترافیک وارده بین‌الملل به کشور بوده است.

اوج ترافیک روزانه مربوط به روز اول فروردین بوده که در این روز ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار دقیقه مکالمه مبادله شده است.

منبع : تسنیم

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 160 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 14:47

کد مطلب: 42408

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۴

ایتنا- قرار است بازی‌های کنسول جدید شرکت سونی اوایل پاییز روانه بازار شوند.

ارتقای سخت‌افزاری تازه‌ترین کنسول بازی سونی

سونی قصد دارد تازه‌ترین کنسول بازی خود که به PS4.5 مشهور شده را با ارتقای پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی و رم روانه بازار کند.

به گزارش ایتنا از فارس، این کنسول جدید که فعلا اسم کد نئو برایش درنظر گرفته شده سرعت پردازش بیشتری دارد و در آن از کارت گرافیک قدرتمندتری نیز استفاده شده است. حافظه PS4.5 هم سریعتر از مدل قبلی است، البته حافظه مورد استفاده در PS4.5 با کنسول قبلی سونی مشابه است.

با توجه به تغییرات اعمال شده سونی باید بازی‌های خود را در دو حالت طراحی و روانه بازار کند، یکی حالت عادی و برای اجرا بر روی کنسول‌های PS4 و دیگری حالت ارتقا یافته و برای اجرا بر روی کنسول PS4.5. در حالت دوم با توجه به ارتقای سخت‌افزاری هم پرش تصویر در زمان نمایش بازی‌های پرتحرک کاهش می‌یابد و هم مشاهده تصاویر بازی‌ها با دقت 4K امکان‌پذیر می‌شود.

قرار است بازی‌های کنسول جدید شرکت سونی اوایل پاییز روانه بازار شوند. البته خود سونی هنوز در این زمینه اظهارنظر نکرده است. مشخصات فنی دو کنسول سونی در مقایسه با یکدیگر به شرح زیر است:

CPU در PS4:

8 Jaguar Cores at 1.6 GHz

CPU در Neo:

8 Jaguar Cores at 2.1 GHz

GPU در PS4:

AMD GCN, 18 CUs at 800 MHz

GPU در NEO:

Improved AMD GCN, 36 CUs at 911 MHz

حافظه در PS4:

8 GB GDDR5, 176 GB/s

حافظه در NEO:

8 GB GDDR5, 218 GB/s

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 165 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 14:47

کد مطلب: 42384

Share/Save/Bookmark

سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۳

ایتنا- به‌تازگی یک روبات ویژه چینی توانسته است تا لقب شبیه‌ترین رفتار روبات به انسان را به خود اختصاص دهد ولی نوع رفتار و پاسخگویی این روبات موجب شده است تا بسیاری از افراد آن را بر ضد حقوق بانوان ارزیابی کنند.

دردسرهای تبعیض جنسیتی در روبات انسان نمای چینی

به‌تازگی یک روبات ویژه چینی توانسته است تا لقب شبیه‌ترین رفتار روبات به انسان را به خود اختصاص دهد ولی نوع رفتار و پاسخگویی این روبات موجب شده است تا بسیاری از افراد آن را بر ضد حقوق بانوان ارزیابی کنند.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی Engadget، بشر سالیان سال است که برای ساخت روبات‌هایی که شباهت بسیار بالایی به انسان دارند در حال تلاش است و در این میان روباتی که به‌تازگی در کشور چین معرفی شده است را می‌توان پیشرفته‌ترین نمونه ساخته شده از نظر شباهت ظاهری به انسان‌ها به‌حساب آورد.

با این‌ حال شباهت ظاهری این روبات به انسان تنها نکته مهم آن نبوده است که توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است بلکه نحوه رفتار این روبات و پاسخگویی آن به کاربران موجب ایجاد ابهاماتی در تفکر ساخت این روبات شده است.

 

این روبات که جیا جیا (JIA JIA) نام دارد، ظاهری مشابه به یک زن شرق آسیایی را دارد و در نگاه اول ممکن است نتوانید تشخیص دهید که با یک روبات طرف هستید. با این‌ وجود نحوه رفتار این روبات به نحوی طراحی شده است که به‌شدت مطیع بوده و رفتاری برده‌وار را از خود به نمایش می‌گذارد.

حال همین امر اعتراض‌هایی را در بر داشته است زیرا با توجه به جنسیت تعیین شده برای این روبات، برخی از افراد این حد از دستورپذیری و تسلیم بودن در برابر فرمان‌ها را به‌نوعی تعمیم این نوع انتظار نسبت به تمام بانوان را دارند.

این روبات کاربران خود را با لقب ارباب خطاب کرده و تقریبا از مودبانه‌ترین لغات ممکن برای برقراری ارتباط استفاده می‌کند ولی به نظر می‌رسد که چیزی که سازندگان آن حتی به آن فکر نکرده بودند می‌تواند آینده این پروژه را به خطر بیندازد. شایان‌ذکر است که هنوز سازندگان این روبات درباره این موضوع هیچ عکس‌العملی از خود نشان نداده‌اند.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 161 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 14:47

کد مطلب: 42380

Share/Save/Bookmark

دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۲

ایتنا- شركت الكترونيكي چيني هوآوي از هدست واقعيت مجازي خود موسوم به هوآوي VR همراه با گوشي هوشمند P9 جديد خود رونمايي كرد.

اولين هدست واقعيت‌مجازي چيني رونمايي شد

هوآوي VR به هدست واقعيت مجازي Gear VR سامسونگ شباهت دارد و به جاي صفحه نمايش در قسمت جلوي دستگاه از تلفن هوشمند p9 يا p9 plus استفاده مي‌كند كه به عنوان صفحه نمايش و مغز كامپيوتر دستگاه است.

به گزارش ایتنا از ايرنا، اين دستگاه مانند هدست Gear VR مجهز به صفحه لمسي در يك طرف دستگاه است و زماني كه در داخل باكس هدست قرار مي‌گيرد، به شما امكان استفاده از گوشي، تنظيم صدا و كنترل فوكوس را مي‌دهد.

هر دو نسخه‌هاي گوشي P9 مجهز به صفحه نمايش ۱۰۸۰ پيكسلي است، بنابر اين كيفيت خروجي تصوير دستگاه پايين خواهد بود. اما اين اميد وجود دارد كه هوآوي VR بين گوگل Cardboard و اكولوس Rift جايگاه خوبي را دست و پا كند.

همچنين به گزارش انگجت، اين دستگاه با چهار هزار فيلم و ۴۰ بازي آماده براي اجرا، همراه با صدها عكس پانوراما و تورهاي مجازي ارائه مي‌شود و برنامه‌نويسان در حال توسعه محتواي دستگاه هستند.

هوآوي VR يك قابليت ويژه هم دارد و آن صداي ۳۶۰ درجه براي ويدئوهاي ۳۶۰ درجه است. هدست هوآوي ۲۰ ميلي‌ثانيه تاخير دارد و زاويه ‌ديد آن ۹۵ درجه است. همچنين فيلتر نورآبي روي آن تعبيه شده است كه گفته مي‌شود براي چشم انسان مناسب‌تر است.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 152 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 18:08

کد مطلب: 42350

Share/Save/Bookmark

دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۵

ایتنا - بنظر می‌رسد مدارس بیش از دیگر مراکز در معرض این خطر قرار دارند.

نرم‌افزارهای قدیمی بیش از سه میلیون PC را در خطر باج‌افزارها قرار می‌دهند

مجرمان سایبری اخیرا و با کمک برخی از روش‌های ویژه و البته مزاحم، به افزایش موج جدید باج‌افزارها پرداخته‌اند.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از انگجت، گروه تالوس متعلق به شرکت سیسکو، به تازگی این موضوع را کشف کرده است که مزاحمان سایبری، از آسیب‌پذیری‌های موجود در نسخه قدیمی یک نرم‌افزار مدیریت کتابخانه برای نفوذ و ایجاد خطر در سازمان‌ها بهره برده‌اند. این نرم‌افزار کتابخانه‌ای، "فالِت" نام دارد.

مطابق این گزارش، مجرمان از آسیب‌پذیری مزبور سوءاستفاده کرده و یک "درِ مخفی" در نرم‌افزار تعبیه می‌کنند. آنها همچنین یک کد مخصوص باج‌افزار را نیز در سیستم تزریق می‌کنند.

گفته می‌شود که با این حمله تاکنون تنها ۲۱۰۰ درب مخفی از سوی تبهکاران ایجاد شده است،‌ اما با اینحال و به نظر صاحبنظران، بیش از سه میلیون رایانه شخصی همچنان در معرض این خطر قرار دارند. همچنین گفته شده که بیشتر ریسک این خطر متوجه مدارس است، چرا که بنظر می‌رسد بسیاری از مربیان، چندان رغبتی به پرداخت مبلغی زیاد جهت به‌روزرسانی نرم‌افزار به منظور دسترسی مجدد به اطلاعات کتابخانه ندارند.


اما خبر خوب این است که به نظر می‌رسد فالِت برای حل این موضوع راه حلی یافته است. این نرم‌افزار اکنون دارای یک سیستم به‌روزرسانی مناسب است که وصله‌های امنیتی لازم برای رفع آسیب‌پذیری‌های نسخه‌های قدیمی را ارائه می‌دهد. علاوه بر این، سیستم مزبور توانایی آن را دارد که فایل‌های مشکوک را که می‌توانند در کامپیوتر و همچنین در ارتباط با سرور ایجاد اختلال نمایند شناسایی کرده و به دام اندازد.

به نظر می‌رسد نرم‌افزارهای قدیمی، به صورت بالقوه می‌توانند حاوی این خطر باشند و نرم‌افزار کتابخانه مزبور، کارشناسان را بیش از پیش متوجه این نکته کرده است.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 186 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 18:08

کد مطلب: 42379

Share/Save/Bookmark

دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۶

ایتنا- تصور کنید سیم‌کارت صفر خریده‌اید اما به محض استفاده با تماس‌هایی روبرو شوید که نشان‌دهنده تعلق این سیم‌کارت به فرد دیگری است!

راهکاری برای سیم‌کارت‌های صفر مزاحم‌‌دار

اخیرا برخی خریداران سیم‌کارت‌های صفر به محض فعال‌سازی سیم‌کارت‌های خود با سیلی از تماس‌ها روبه‌رو شده‌اند که در آنها تماس گیرنده مدعی‌ شده خطی که در اختیار آنها بوده متعلق به فرد دیگری است و خواستار صحبت کردن با او می‌شوند.

اگر شما هم یکی از این خریداران سیم‌کارت‌های صفر مزاحم‌دار باشید مطمئنا این مشکل برایتان ناراحت‌کننده خواهد بود و شاید بشود گفت درست حس کسی را پیدا می‌کنید که ماشین صفری را خریده اما بعد از مراجعه به صافکار می‌فهمد که ماشینش تعمیری است.

ماجرا از این قرار است که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی قانونی را وضع کرده است که به موجب آن اپراتورهای موبایل می‌توانند که اگر مشترکانشان ۹۰ روز از سیم‌کارت خود استفاده نکرده باشند پس از ۳ بار اخطار سیم‌کارت آنها را مصادره کرده و دوباره به فروش برسانند.

از آنجایی که از سویی نامبرینگ به عنوان بخشی از سرمایه ملی هر کشوری تلقی می‌شود و از سویی دیگر دو اپراتور اصلی موبایل کشور همواره با مشکل کمبود شماره مواجه هستند، این حق طبیعی اپراتورها است که بخواهند در راستای اختیارات قانونی خود برخی شماره‌ها را مصادره کرده و از نو به افراد دیگر واگذار کنند.

اما در این میان نباید این موضوع را هم از یاد برد که در این میان خریدار سیم‌کارت صفر هم حقوقی دارد و نباید به بهانه مشکل نامبرینگ حقوق حقه‌ او را نادیده گرفت. برخی از این سیم‌کارت‌های بازیابی شده ممکن است قبلا در اختیار فروشندگان مواد مخدر، مزاحمان تلفنی و یا هر گروهی دیگر از متخلفان قرار داشته باشند، لذا واگذاری بلافاصله این خطوط به عنوان سیم‌کارت صفر مسئله‌ساز بوده و منطقی به نظر نمی‌رسد.

شاید در این میان بهترین راه حل این باشد که رگولاتوری برای واگذاری مجدد سیم‌کارت‌های بی‌استفاده، لزوم وقفه‌ یک یا دو ساله‌ای را قرار دهد و در این مدت اپراتور را متعهد کند که با پخش کردن پیغام صوتی برای تماس‌گیرندگان به شماره مذکور با این مضمون که «این سیم‌کارت توسط اپراتور مصادره شده است» کسانی را که با این شماره تماس می‌گیرند متوجه کند که سیم‌کارت در اختیار صاحب قبلی‌اش قرار ندارد.

به این ترتیب علاوه بر حل شدن مشکل نامبرینگ اپراتورهای موبایل مشکل مزاحمان تلفنی سیم‌کارت‌های صفر هم از بین رفته و یا حداقل بسیار کمرنگ‌تر می‌شود.

اگرچه رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، راه حل این مشکل را طرح شکایت کاربرانی که مزاحم تلفنی دارند، عنوان کرده است، اما این موضوع به نوعی تضییع حقوق مشترکانی محسوب می‌شود که برای خرید سیم‌کارت صفر پول می‌پردازند.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 137 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 16:50

ایتنا- زارعیان: بر اساس الحاقیه پروانه شرکت مخابرات ایران سهم مخابرات از بازار ADSL در تهران ۴۰ درصد، در کلانشهرها ۳۵ درصد و در سایر شهرها حداقل ۲۵ درصد اعلام شده است.

جلسه عجیب شورای رقابت و وزارت ارتباطات

در حالی که اخیرا وزارت ارتباطات در الحاقیه پروانه مخابرات، سهم این شرکت از بازار ADSL را حداقل ۲۵ درصد در سایر شهرها و ۴۰ درصد در تهران تعیین کرده، همان افرادی که در تهیه این الحاقیه نقش داشتند اخیرا در شورای رقابت بر سهم ۱۰ درصدی مخابرات از بازار ADSL تاکید کرده‌اند.

به گزارش ایتنا از فارس: در جلسه اخیر شورای رقابت موضوع بازار اینترنت پرسرعت با حضور نمایندگان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مورد بررسی قرار گرفته است.

در این جلسه قائم مقام سازمان و سرپرست معاونت نظارت رگولاتوری با ارائه گزارشی از وضعیت بازار و شرکت‌های فعال اینترنت در کشور، تأکید کرد: به دلیل وجود انحصار طبیعی شبکه کابل‌های مسی متعلق به شرکت مخابرات ایران، در سال‌های اخیر با به کارگیری و توسعه شبکه‌های رادیویی و طراحی چارچوب امتیازات موسوم به FCP ، آن را به ۱۱ شرکت تعمیم داده که شرکت‌ها انواع خدمات مخابراتی حتی تلفن را نیز می‌توانند ارائه کنند و در نتیجه به لحاظ تکنولوژیک درجه انحصاری ارائه خدمات اینترنتی در حال کاهش است.

همچنین در این جلسه معاون صدور پروانه رگولاتوری، آماری از میزان فعالیت شرکت‌ها ارائه کرد که به موجب این آمار در حال حاضر ۵۸ درصد از پورت‌های فعال ADSL را شرکت مخابرات ایران و ۴۲ درصد را سایر شرکت‌ها در اختیار دارند.

 

شورای رقابت در گزارش جلسه خود یادآور شده: «با توجه به مصوبه جلسه ۱۰۶ شورای رقابت مورخ ۱۰/۰۲/۱۳۹۱، مبنی بر تعیین سقف ۱۰ درصدی برای شرکت مخابرات ایران، به ویژه در مراکزی که سایر شرکت‌ها آمادگی ارائه خدمات دارند مشاهده می‌شود که این بازار با ضابطه تعیین شده اختلاف بسیاری دارد. بنابراین به منظور ارزیابی دقیق‌تر از امکان اجرایی شدن مصوبه مذکور و یا لزوم اصلاح و تغییر آن، مقرر شد مرکز ملی رقابت ضمن اخذ اطلاعات دقیق‌تر و تبادل نظر با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پیشنهاد لازم را تهیه و به شورا ارائه کند.»

رعایت سهم ۱۰ درصدی مخابرات از بازار ADSL با استناد به مصوبه شورای رقابت در حالی میان اعضای این شورا و نمایندگان وزارت ارتباطات مورد تاکید قرار گرفته که همین نمایندگان حدود یک سال پیش و پس از مصوبه سال ۹۱ شورای رقابت، با نگارش الحاقیه پروانه مخابرات، سهم این شرکت از بازار اینترنت را حداقل ۲۵ درصد و تا ۴۰ درصد در تهران در نظر گرفته‌اند!

در پیگیری این موضوع،داود زارعیان با تائید این مطلب، اظهار داشت: بر اساس الحاقیه پروانه شرکت مخابرات ایران سهم مخابرات از بازار ADSL در تهران ۴۰ درصد، در کلانشهرها ۳۵ درصد و در سایر شهرها حداقل ۲۵ درصد اعلام شده است.

سخنگوی شرکت مخابرات گفت: شرکت مخابرات تابع مقررات کمیسیون تنظیم مقررات است و اگر مراجع دیگری اعلام کنند که باید از شورای رقابت تبعیت کند این کار را انجام خواهد داد.

وی اظهار داشت:کمیسیون تنظیم مقررات و شورای رقابت با یکدیگر به توافق برسند که شرکت مخابرات باید از کدام یک پیروی کند و این ابهام را روشن کند.

بنابراین فارغ از موضوع سهم مخابرات در بازار ADSL، مسئله مهم تر تناقض گویی کمیسیون تنظیم مقررات و شورای رقابت و ابهام همیشگی در مقررات‌گذاری حوزه ICT است.

شورای رقابت در بخش مقررات‌گذاری حوزه ICT، تجربه تعیین تعرفه پالس تلفن ثابت را در کارنامه دارد. تعرفه‌ای که با مخالفت کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مواجه شد و کمیسیون شرکت مخابرات را به دلیل عمل به تعرفه شورای رقابت متخلف شناخت و در نهایت با وجود یک سال اعمال تعرفه در صورت حساب‌ها، خواستار بازگشت تعرفه به حال قبل شد.

پس از آن کمیسیون برای همیشه متذکر شد که تبعیت از مصوبات کمسیون برای تمامی اپراتورها الزامی است و در پایان تمامی مصوبات نیز تاکید می‌کند که مرجع تفسیر این مصوبات تنها کمیسیون است.

با این دلایل، این پرسش مطرح می‌شود که کمیسیون با تمام تاکیدات و محکم کاری‌ها برای دورنگه داشتن بازار ICT از شورای رقابت، منع اپراتورها از تبعیت از شورای رقابت و با علم به اینکه در الحاقیه‌ای مصوبه شورا برای تعیین سهم بازار اینترنت را رد کرده، اکنون با چه هدفی در موضوع انحصار بازار ADSL کار به محکمه شورایی برده که مصوبات آن را هم قبول ندارد؟

جز ایجاد ابهام و تلف کردن وقت کارمندان و مسئولان کشور و تازه کردن دیدارها از جمله نتایج برگزاری این نشست‌ها است.

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 132 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 16:50

ایتنا- کاردنر 23 ساله و ریچاردسون 21 ساله، خالقین این اپ، پس از به جیب‌زدن پول زیاد، با کالج خداحافظی کردند تا تمام وقت خود را صرف شرکت تازه تاسیس کنند.

یک توییت، یک اپلیکیشن و خداحافظ کالج!

تکنولوژی در کنار مزایای بسیاری که برای بشر داشته است، عوارض جانبی و معایبی را نیز به همراه آورده که بخش مهمی از این عوارض جانبی مربوط به روانشناسی شخصی و اجتماعی ما است.
اما واقعیت آن است که اگر تکنولوژی این معایب را ایجاد کرده خود نیز باید توان ترمیم و اصلاح آن را نیز داشته باشد.

۱ – یک توییت
به گزارش ایتنا از تابناک، یکی از کاربران ایرانی در یک توییت جالب توجه که در کانال‌های تلگرامی نیز منتشر شده است به مطلبی اساسی اشاره کرده است:

خواهرزاده‌ام میگه توی مدرسه‌شون که از مدارس خوب شیراز هست در مقطع متوسطه اول برای اینکه مطمئن بشن بچه‌ها با خودشون گوشی نمیارن توی زنگ تفریح یا زنگ ورزش یه سری از بچه‌ها مأمور هستند که بدون حضور صاحب کیف،‌ کیف بچه‌ها رو بگردند.

مبادا اینکه گوشی با خودشون آورده باشند!!! یعنی رسما تجسس و فضولی در حریم شخصی رو آموزش میدن. کسی تجربه مشابهی داره؟ توی کشورهای پیشرفته چه راهکاری ارائه میدن؟

۲ – یک اپلیکیشن
در سال ۲۰۱۴ دو دانش آموز در کالیفرنیای شمالی، دست به ساخت اپلیکیشنی زندند که زندگی آنها را متحول کرد. «میتچ گاردنر» و «راب ریچاردسون» مهندس رایانه متوجه موضوعی شدند که به شدت آنها را آزار می‌داد. در کلاس‌های درس در کالج، همه مشغول کار با گوشی‌های هوشمند خود و رد و بدل کردن پیام بودند و هیچ‌کس به تدریس معلمان توجهی نداشت.

در نتیجه به فکر ساخت یک نرم افزار به نام Pocket Point افتادند. نرم افزاری که پایه آن، تشویق و امتیاز دادن به دانش آموزان برای عدم استفاده از گوشی های خود در کلاس درس بود.


این اپلیکیشن با استفاده از یک حصار مبتنی بر GPS قادر به تشخیص این موضوع بود که دانش آموزان با گوشی‌های هوشمند خود وارد محوطه کالج شده‌اند و در این صورت به شکل خودکار گوشی‌های آنها را قفل می‌کرد.

دانش آموزان در طی زمانی که در کالج بودند و چنانچه قفل گوشی خود را باز نمی‌کردند از طرف این اپلیکیشن امتیاز جمع می‌کردند و زمانی که محوطه کالج را ترک می‌کردند این نرم‌افزار باز هم به شکل خودکار، گوشی آنها را از حالت Lock خارج کرده و امکان کار و رد و بدل کردن پیام را برای آنها فراهم میساخت.

اما امتیازهایی که این نرم افزار به داش آموزان کالج میداد، برای صرف غذا و نوشیدنی در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های محل و اطراف کالج به کار می‌آمد و هر چقدر دانش آموزان امتیاز بیشتری داشتند می‌توانستند از مزایای بیشتری در استفاده از این رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها بهره ببرند.

تنها سه هفته بعد از راه اندازی این اپلیکیشن در کالج Chico بیش از یک سوم دانش آموزان آن را نصب کردند. بعد از آن بود که با توجه به تاثیر فوق‌العاده این اپ، کالج بزرگ‌تر Penn State نیز تمایل خود به استفاده از آن را اعلام کرد و در این کالج نیز بیش از یک سوم دانش آموزان به استفاده از آن روی آوردند.

۳ – خداحافظ کالج!
یکی از روزنامه محلی در مورد این اپلیکیشن و کاربرد آن گزارشی تهیه کرد که منجر به جلب توجه «کریس فریدلند» مدیر عامل Build.Com یکی از استارت‌آپ‌های معروف Chico شد. وی با طراحان اپلیکیشن ملاقات کرده و بعد از بحث با آنها اقدام به سرمایه گذاری در آن کرد.

با این سرمایه گذاری سفیرانی برای معرفی این اپ به سایر کالج‌ها ارسال شد و کسب و کارهای محلی برای اتصال به آن شناسایی شدند. در حال حاضر این اپلیکیشن در بیش از ۱۰۰ مدرسه و کالج مورد استفاده است و نرخ رشد آن به گفته گاردنر برابر با ۵۰ درصد است.

همچنین بیش از ۱۲۰۰ کسب و کار مختلف از این نرم‌افزار برای تبلیغ محصولات خود برای دانش آموزان استفاده می‌کنند که تنهای کی از آنها کمپانی بزرگ استارباکس است که درآمدی یک و نیم میلیون دلاری برای بنیانگذاران آن به همراه داشته است.

در ژانویه امسال تیم طراح این اپ توانسته است درآمد خود را هر ماه دو برابر کند و در حال حاضر بیش از ۲۰ کارمند تمام وقت در اختیار دارند. در نتیجه کاردنر ۲۳ ساله و ریچاردسون ۲۱ ساله با کالج خداحافظی کرده‌اند تا تمام وقت خود را صرف شرکت تازه تاسیس کنند. هر چند خانواده‌های آنها از این موضوع چندان رضایتی ندارند اما این دو بر این باور هستند که با یک موقعیت استثنایی در زندگی خود روبرو شده‌اند.

منیع: تابناک

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 138 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 16:50

کد مطلب: 42370

Share/Save/Bookmark

با معرفی سرپرستان جدید نظارتی

دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۷

ایتنا- سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در احکامی جداگانه چهار سرپرست برای دفاتر نظارت برخدمات عمومی اجباری فاوا، سرویس‌های رادیویی، نظارت بر سرویس‌های ارتباطی و نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات معرفی کرد.

تغییرات مدیریتی در رگولاتوری رقم خورد

علی‌اصغر عمیدیان که در مراسم تودیع و معارفه مدیران این سازمان سخن می‌گفت با اشاره به اینکه تغییرات مدیریتی در حوزه نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری در راستای تقویت هرچه بیشتر این بخش و استفاده از توانمندی‌ها و تجربه‌های نو صورت می‌گیرد، اظهار کرد: رگولاتوری با صدور پروانه فعالیت در حوزه‌های مختلف ICT، بازار کسب‌و‌کار را رونق بخشیده و با ایجاد رقابت سالم میان فعالان این بخش در مسیر ارائه خدمات با کیفیت مناسب به مردم گام بر می‌دارد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: اما استمرار این روند، مستلزم نظارت دقیق و همه جانبه است چراکه حوزه نظارت، حوزه احصای حق مردم و رعایت حق‌الناس است و رگولاتوری به عنوان حافظ حقوق مردم باید در این زمینه پاسخگو باشد.

قائم‌‌مقام رگولاتوری نیز با قدردانی از تلاش‌های مدیران سابق و تاکید بر اهمیت حوزه نظارت و اعمال مقررات گفت: متناسب با تغییرات حوزه ICT، نیازمند تغییر تفکر نظارتی هستیم و باید تلاش کنیم تا با تعامل سازنده‌تر با دارندگان پروانه رفتار حرفه‌ای‌تری در حوزه نظارت داشته باشیم.

در این مراسم، ولی‌الله مرادی به عنوان سرپرست اداره کل توسعه و نظارت برخدمات عمومی اجباری فاوا (USO)، غلامرضا خاکسار به عنوان سرپرست دفتر نظارت بر سرویس‌های رادیویی، سیدمحمد امامی به عنوان سرپرست دفتر نظارت بر سرویس‌های ارتباطی و مهرداد ویسی به عنوان سرپرست دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات معرفی شدند.

همچنین در احکامی علیرضا اصغریان به عنوان مشاور اجرایی معاونت نظارت و اعمال مقررات و گرشاسب جمشیدنژاد به عنوان مشاور اجرایی معاونت بررسی‌های فنی و صدور پروانه رگولاتوری منصوب شدند.

منبع: تسنیم

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 141 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 14:55

کد مطلب: 42251

Share/Save/Bookmark

دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۱

ایتنا - منتقدان این قانون معتقدند که می‌تواند زیربنای اعتماد میان وکیل و موکل را به ویژه در پرونده‌های حساس در امور مهاجرت و پناهندگی تضعیف نماید.

اجازه هک گوشی و لپ‌تاپ مهاجران از سوی نیروهای مرزی انگلیس

اخیرا فاش شده مقام‌های بریتانیایی قوانینی در اختیار دارند که به آنها اجازه نفوذ به گوشی‌ها و ارتباطات مهاجران را می‌دهند، به گونه‌ای که شاید حتی جدال‌های حقوقی اخیر در آمریکا در همین زمینه را کمرنگ کند.

به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از اینکوایرر، این قوانین محدود به مقامات امور مهاجرت هستند، اما در هر صورت و بنا به نوشته گاردین که منبع این گزارش است، گوشی موبایل و همه اطلاعات محرمانه مهاجران ممکن است مشمول این قانون شده و ضبط گردند.
گفتنی است انتشار این خبر موجب بهت و حیرت فراوانی شد، برخی فعالان حقوق بشر را به اعتراض واداشت،‌ و حتی برخی اعضای پارلمان به آن واکنش نشان دادند.

گاردین در گزارش خود افزوده: «از سال ۲۰۱۳ مقامات اداره مهاجرت، اجازه و قدرت آن را داشته‌اند که وسایل، تجهیزات و دیوایس‌های مهاجران را مورد بازرسی، و در صورت نیاز مورد هک و نفوذ قرار دهند، و حتی قانونا امکان آن را دارند که دستگاه شنود در خانه و یا خودروی آنها کارگذاری کنند.»


منتقدان این قانون معتقدند که می‌تواند زیربنای اعتماد میان وکیل و موکل را به ویژه در پرونده‌های حساس در امور مهاجرت و پناهندگی تضعیف نماید.

البته اداره مهاجرت در مقابل اعلام کرده که این اختیارات در موارد خاص مانند مانند مسائل امنیتی و قاچاق انسان مورد استفاده قرار می‌گیرد و تجهیزات افرادی که در این زمینه‌ها مورد ظن قرار گیرند بررسی می‌شود اما به طور کلی و برای همه موارد تعمیم نمی‌یابد. در حقیقت آنچه بیشتر مورد نظر این اداره است، پیشگیری از وقوع جرم است.
 

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 156 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 14:55

کد مطلب: 42371

Share/Save/Bookmark

توسعه کند فروشگاه ویندوز

دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۸

ایتنا - کاربران ویندوز فون نسخه 8 زین پس نمی‌توانند اپ اینستاگرام را روی موبایل خود نصب کنند. از سوی دیگر گفته می‌شود فروشگاه ویندوز با کندی جلو می‌رود.

حذف دانلود اپلیکیشن اینستاگرام برای کاربران ویندوز فون 8

به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، نسخه بتا اینستاگرام به دلایل نامعلوم از روی فروشگاه اپ ویندوز حذف‌شده و تنها کاربران دارنده ویندوز ۱۰ می‌توانند از نسخه بتای اینستاگرام بهره‌مند شوند.

به دلایل نامعلوم فروشگاه ویندوز نه نسخه ویندوز فون ۸ اینستاگرام را مورد تأیید قرار داده بود و نه نسخه فعلی ویندوز ۱۰ را مورد تأیید قرار داده است و کاربران می‌توانند از اپ‌های ساخته‌شده توسط کمپانی‌های شریک، بهره‌مند شوند که این موضوع باعث راندن کاربران ویندوزی موبایل می‌شود.

رهیافت مدیران اینستاگرام در برخورد با سیستم‌عامل ویندوز و اندروید روی موبایل متفاوت بوده است. پس از نصب ۱ میلیون نسخه از اینستاگرام روی آیفون در سال ۲۰۱۰ بلافاصله برنامه نویسان نسخه اندرویدی آن را نیز توسعه دادند(نسخه نهایی آوریل ۲۰۱۲ روی گوگل‌پلی قرار گرفت) که تا به امروز به‌خوبی به‌روزرسانی می‌شود اما نسخه ویندوز همچنان دچار مشکل بتا است و مدیران اینستاگرام قصد ندارند مشکل کاربران خود را حل کنند!

حذف اینستاگرام از فروشگاه ویندوز برای ویندوز فون ۸

فروشگاه ویندوز / Windows Store که با مشکلات ساختاری دست‌به‌گریبان است، به‌کندی روند توسعه‌ای خود را ادامه می‌دهد و علی‌رغم سرمایه‌گذاری‌های فراوان مایکروسافت، رغبت کمتر برنامه‌نویسان به اپ‌های ویندوزی در مقایسه با اندروید و آی.او.اس اپل، و فروش کم گوشی‌ها و تبلت‌های ویندوزی در بازار کاهش علاقه در بازار اپ‌ها را در بخش ویندوزی ثابت می‌کند.

تغییرات اخیری که در بخش UI فروشگاه ویندوز داده‌شده نیز(کارت هدیه و کدهای موسوم به Redeem) نمی‌تواند مشکلات ساختاری آن را حل کند و تا فروش سخت‌افزار ویندوزی افزایش نیابد این معضل ادامه خواهد داشت.

UI جدید(تصویر زیر)

ايتنا - آخرين عناوين...
ما را در سایت ايتنا - آخرين عناوين دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان itna بازدید : 136 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 14:55